manaw boodschappen

Steeds meer mensen bestellen hun boodschappen online. Bijna drie miljoen Nederlanders hebben het afgelopen jaar hun boodschappen online gedaan. Op wekelijkse basis doen bijna 1,3 miljoen Nederlanders boodschappen bij een online supermarkt. Online boodschappen doen wordt steeds populairder. Het wordt steeds meer populair, omdat het veel voordelen met zich meebrengt. De belangrijkste motivatie van mensen om hun boodschappen online te doen is het niet hoeven te tillen van zware boodschappen. 

De voordelen van online boodschappen doen

Online boodschappen doen brengt heel veel voordelen met zich mee. Online boodschappen doen is vooral gemakkelijk. Je hoeft niet te sjouwen met te zware boodschappen, zo kan je grote hoeveelheden in een keer bestellen. Dat is erg handig voor feestjes. Online boodschappen doen scheelt ook in de tijd. Wanneer je online boodschappen doet heb je veel meer tijd over. Je hebt veel meer tijd over omdat je je huis niet hoeft te verlaten. Het scheelt veel tijd omdat je geen reistijd hebt. Je kan alles lekker vanaf je bank of vanuit bed doen. Je hoeft ook niet te zoeken naar de producten die je wilt kopen, omdat je alle producten gewoon in de zoekbalk kan invoeren.

Budget

Als mensen boodschappen doen in een winkel, dan kopen ze vaak extra dingen die ze niet nodig hebben. Dit noem je impulsaankopen. Als je online boodschappen doet dan heb je dit veel minder. Bij het boodschappen online bestellen kan je een budget voor je zelf vaststellen en je er ook aan houden. Je kan je eraan houden omdat je precies kan zien hoeveel iets kost, en je ziet constant op welk bedrag je zit in de virtuele winkelwagen. Als mensen boodschappen doen in een winkel, dan hebben ze vaak niet door dat ze te veel geld uitgeven. Bij de kassa staan ze dan voor en verrassend bedrag.